Thursday, March 1, 2012

Prisla ku mne laska.....

Pred istym casom som dostala  mail na zatial asi moju najvacsiu zakazku v historii Bobeka vobec. Na 7 velkych babik. Neviem, ako tvoria ini a ci sa kazdy den citia motivovani ....,u mna to trocha kolise. A vtedy mi ako davka kofeinu dobre padne vzhliadnutie niecoho, co povzbudi. Videli ste uz toto: http://www.fler.cz/magazin/muj-kreativni-svet-gabul-643 ? Pozrela som si ho aspon zo 5krat a nechala sa inspirovat, aby som z klbiek, co doma mam:

 uhackovala tri farebne saliky a spestrila si tak vyrobu babik.

Juj, ako mam rada tieto kratucke reportaze...hltam ich vsetky, ci uz su na flery, etsy ci sashe. Ved aj vdaka nim  mi ubehla robota rychlejsie, hoci som beztak troska pozadu nez som povodne planovala. Nuz ale kazdy musi uznat,ze 7 babik je 7babik.
Dovolte mi teda, vazeni a mili, aby som vam predstavila prvych 5 babik :
 Neviem,ci som sa trafila, ci sa prava rodinka v mojej rodinke aj uvidi.....no riadila som sa poctivo v maile zaslanym opisom : mama- blondinka, co lubi fialovu, ocko, ktory je sikovny a chytry a ich maly syn, ktoreho nadovsetko miluju. Hm, ak sa mi aj nepodarilo zachytit rodinku vizualne verne ,isto sa mi to podarilo po vnutornej stranke, lebo ako inac si da vysvetlit toto:

Az mi bolo ctou ich fotit a to som este netusila,co ma caka....ked na rad prisiel druhy par:


Nevravte mi,ze ich lasku necitite ! Ved len sa im pozrite lepsie do oci :

Teraz lezia vsetci svorne na vankusiku vedla mna a o comsi sa zhovaraju. Mozno o malom zajacikovi,ktoreho som dnes brusila a malovala a lakovala a ktory teraz tisko odpociva na stole vedla kolacikov, ktorymi si napchal svoje tucne brusko.


Na prstoch mam este stopy po farbach.....ale mne to nevadi,ani objektiv nenamietal ,ze vraj to patri k praci a od zajacika si ukradol este zopar momentiek naviac:

Oh, hladim ich ocami, vsetkych dnes u mna  narodenych a dufam,ze coskoro potesia aj inych tak velmi, ako dnes tesia mna.

Lucim sa s vami s prstami od farieb a zvonim zvoncekom na zaver, hlasno a veselo :
CINGI- BOM-BOOOM !






2 comments: