Friday, February 17, 2012

Snivam v tyrkysovom

V poslednom case som sa zamilovala do tyrkysovej. Pripomina mi detstvo ,aj cosi sladucke..... neviem sa toho kuzla v nej nabazit.

A tak ju zhanam ,kde sa da . V sekacoch mam oci na stopkach, aby som ani jeden tyrkysovy kusok neprehliadla.





Tieto som kupila vcera. Sli sme do Spisskej len na skok, ale dost na to, aby som si stihla odskocit do svojho top obchodu. Zltucku latku s bielymi puntikmi som uz stihla aj pouzit - na dennicek o vtacikovi letacikovi.


Vacsinou nemam cas na nakupovanie, asi aj preto som taka natesena. Nove farby ma osviezili a navyse, zas ma naucili nieco nove. Ked som napriklad kupila tieto:

- este som netusila, ci sa bude dat aj z upletoviny cosi usit. A da sa!!! Aha :

Malicka Coraline je toho dokazom. Este teraz sa tesim z jej svetrika, hoci mi trvalo hodiny, kym som ho usila. Trebalo chytit kazde jedno ocko a vsit ho dnu, aby dalej neutekalo a neparalo sa. Stalo to za to. Nelutujem ani sekundu stratenu pri siti. Keby som mala vcera pri sebe viac peniazkov, urcite by som nakupila viac upletovin. Som si ista, ze skor ci neskor, pribudnu dalsie babiky v strikovanych svetrikoch.

Aby som nepisala len o sekacoch, lebo o tych som pisala aj vo svojom zurnaliku na sashe.sk (a heeej, ma uspech!) , rada by som sa pochvalila aj s najnovsim tajomstvom. Este sme mu nedali finalnu peciatku na spustenie, ale tuho-pretuho uvazuje a ked sa podaria ine veci ako maju, mozno uz coskoro budeme pracovat na realnom obchodiku s handmade vecickami. Troska sa obavam snivat, lebo v nasom meste si ludia ledva dovolia kupit cosi navyse, ale na druhej strane si vravim, preco nie? Sondujem situaciu v okoli, pytam sa nenapadne druhych na ich nazor a zda sa,ze moj napad nie je az tak nerealny. No skor, nez budem prezradzat viac, ostanem len pri snivani. Ako napr. pri takom:
 - inspirativnom(pekne byvanie,novy cas).

Trosku z neho si kradnem aj ku nam domov. Hoci , priznavam so sklonenou hlavou, v nasej obyvacke este troni vianocny stromcek. No uz sa v nej pomaly siri aj jar. Valentinsky darcek od priatela sa o to zasluzil najsamviac!

 No keby sa niekto prizrel zblizsia , pochopil by ,o com hovorim, ked tvrdim,ze vianoce od nas este neodisli;)

Ale to nevadi. Aspon mne nie.
Pomaly ich beztak male jarne drobnosti prevazia.

Lucim sa teda s vami takto jarno-vianocne so zelanim splnenych snov. Ked sa v tych mojich zacne nieco diat, budem sem tichucko pasovat informacie. Len ma musite pochopit, ze ich budem nosit len po stipkach, aby sa nezakriklo. Lebo potom sa nemusia splnit a to by bolo skoda.

Tyrkysovo zafarbenym cinklinling !






5 comments:

  1. Jarno - vianočná príchuť :) Obe majú niečo spoločné..to skryté nedočkavé očakávanie, radosť a úsmev..snívanie, zrodenie..
    Držím palčeky, nech plány vyjdu. Musia! ty si to zaslúžiš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. juj, dakujem za onlajnovu podporu. nuz, zatial je vsetko veeeeelmi kostrbate ohladom mojich planov. nebude to mala investicia, preto treba vsetko dokladne zvazit,ci ten risk stoji za to(hoci drviva vacsina buniek v mojom tele krici: ano! chod do toho!).

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Držím palce aby sa sen splnil :) Treba na tomto svete veľa takých ľúbivých miest, kde by si človek pohladil dušu a spravil si radosť krásnou vecičkou. ( a tým pádom aj radosť tvorcovi vecí :D ) Ozaj a Coralinka ja kráásnučka v svetríčku.

    ReplyDelete
  4. dakujem lillit! viem,ze takych miest treba.....a ...neviem,ci uz smiem prezradzat, ale to 'moje miesto' sa stava kazdym dnom konkretnejsie.

    ReplyDelete