Sunday, January 30, 2011

Pondelok

Pondelok asi nie je najlepsi nazov,ale v toto rano mi nic lepsie nepride na um. Naposledy som spominala,ze sa pokusim otvorit svoj internetovy obchodik a po dlhom odkladani som tak vcera konecne urobila. Je to stale troska zvlastne ,povedala by som dokonca,ze bolestive, akoby som sa odrazu ukazala vsetkym naha. Okamzite som dostala niekolko pozitivnych sprav a povzbudeni. Nesmierne ma potesili. Hoci viem,ze je to len zaciatok mojho 'osobneho' planu, ako podporu na ceste k dosiahnutiu jeho ciela, si nic bajecnejsie ani priat nemozem.
Nakolko som skoncila s kupovanim a planovanim svojho buduceho domova(haha, vsetko je uz v predstihu vybrane, objednane a ulozene ....),tak mam viac casu na umenie a pracu. Hmmm, dovolte sa mi opytat - stava sa vam aj vam,ze obcas konate veci a akoby ste to ani neboli vy, kto za tym vsetkym stoji? Akoby to bol film a vy len  idete podla scenara? Tak aj ja mam jeden taky scenar,podla ktoreho 'hram' svoju rolu. A zda sa ,ze ju hram dobre, lebo cosi, v co som nikdy neverila,ze niekedy mozem robit, sa premiena na skutocnost. Ak sa tak stane, nenecham si to pre seba a napisem o tom.

Nateraz sa  radsej vratim  k svojej tvorbe. Z neznamych dovodov som cez vikend usila hracku. Maleho zajaca. Kym som ho sila, mamina sedela na gauci za mnou a plietla . Odrazu z nicoho nic povedala,ze aj ona by chcela robit take veci. Je to asi bezvyznamna sprava. Pre kazdeho,len nie pre mna. Moja mamina ma na konte kominy svetrov a salov a pletenych ponoziek. A dalsie kominy vysivanych obruskov a zavesov a .....ona povie,ze by chcela 'take' robit ? Bol to pre mna kompliment.U nas doma ich vela nie je pocut. Mame sa vsetci 'radi' , len si to  drzime pre seba. Ak chcem teda vediet,ci sa niekomu doma moje veci pacia, musim sa na to priamo opytat. (mimochodom,ak sa uz niekoho opytate,ci sa mu nieco paci, aka je sanca,ze vam da zapornu odpoved, hlavne ak vie,ze ide o rucne robenu vec?)
Nateraz odidem. Rano sa pomaly konci a bola by hanba z neho este aspon co-to  nevyuzit. Prajem vsetkym krasny den a tym, ktori dnes budu zastavat svoju rolu namiesto seba prajem, aby sa im ich postava hrala velmi dobre.....

No comments:

Post a Comment