Monday, January 16, 2012

Nezaspala som na vavrinoch len robota mi ide pomaly

Hoci sa moze zdat,ze v poslednej dobe nic nerobim, nie je to tak. Nie som sice na seba hrda,ze mi robota ide tak pomaly, ale ked vecer za tmy koncim viem,ze som stihla,co sa stihnut dalo. Kazde rano si pocas chrumania ranajok prejdem blogmi a zurnalikmi a zavistlivo si obzeram,co kto stihol. Obdivujem vsetkych, ktori tvoria po praci a obcas...., mam taky pocit, ze tvoria viac nez ja, co som doma cely den.
A mozno iba maju tajny recept ako neodbehovat, ako nemlsat, ako sa nedat odlakat od prace.... Ma ho niekto tam vonku a nevadilo by mu sa on podelit? Tak prosim sem s nim! Som v nudzi..... a keby niekto pocul o obchode s nahradnymi rukami, tiez si poprosim adresu. Zisli by sa.
Tak ja aspon takto narychlo, v ramci setrenia casu a obmedzenia 'odbehovania si', prikladam zopar fotiek cvaknutych dnes rano. Tieto dve slecny a jeden pan na mna uz netrpezlivo cakaju. Akoby nie, ved su holucki a to sa predsa nepatri.......

Iba jednu babiku som zatial stihla obliect, hoci aj jej chyba tasticka , rukavicky a teplucky sal (myslim ,ze sa pustim do pletenia,lebo pleteny salik je pleteny salik a urcite teplejsi a kvalitnejsi nez latkovy).




V ramci 'setrenia' som sa rozhodla priniest do svojho obchodika nieco, co sa moze 'rozmnozovat' same. Tym mam na mysli pohladnice, kalendariky, nalepky.... Tak som sa pustila do kreslenia a toto sa narodilo:



Len sa este budem musiet vybrat do reklamky a dohodnut tlac. Priznam sa,ze som v poslednej dobe dostavala maily so ziadostou o knihu. Mnohi si ziadali len akesi brozurky s fotografiami mojich babik. Chvilku som ten navrh odmietala ale vlastne preco nie? Navyse , v pocitaci uz mam ulozene  dva nafotene pribehy, ktore cakaju ,co sa s nimi bude diat. Juj, ved vravim,ze mi chyba este aspon jeden par volnych ruk!

Nuz a co sa mojich malych babik a anjelskych dusiciek tyka, ani na tie som nezabudla. Cosi som premalovala, cosi prelakovala, nieco mi este kde-tu treba zbrusit. Pre blog mi zapozovala iba jedna z malickych, ostatne sa hanbia. Vraj az budu vyzerat lepsie, potom sa rady nafotia. Sama sa nerada fotim, preto respektujem.


Ah jaj! To uz je tolko hodin? Nevravim? Ten cas sialene rychlo leti! No skor, ako sa rozlucim, rada by som posepkala dobru spravu od nas z domu. O com som pisala v poslednom blogu, sa napokon dobre skoncilo  a hoci este nemame vysledky z krvnych  testov , nateraz sa zda,ze to zle je zazehnane. Ako hovoria Anglicania : my fingers are crossed a vsetko dobre zelam aj vam....

Cingilingibom!



3 comments:

  1. Jeeej..:) Veď to je moja babulka tuto na poslednej fotočke :)

    ReplyDelete
  2. presne tak, to je ona, len este holucka;)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete