Saturday, October 12, 2013

Moja sobota

Ráno som spala dlhšie než zvyknem. S manželom po svojom boku sa mi spalo lepšie, ešte aj tá prekliata alergia sa uspala v perinách. No i tak sa mi podarilo vstať ako prvej a hneď, ako som poodpisovala na maily, pustila som sa do výroby náhrdelníkov. Viem, už dlho predlho som nijaký neurobila a priznám sa vám, že keď som dostala požiadavku na ich zhotovenie , prišlo mi to ako závan čerstvej inšpirácie. Mala som ich zhotoviť iba tri, ale čert to ber. Urobila som ich štyri a hľa, tu sú:
..tyrkysovo ladený:)
...námornícky modrý :
...pochabý zeleno-žlto-červený :
 
...a nakoniec fialovo-ružový :
Ozaj som na seba pyšná...každou objednávkou, ktorú by som mohla zamietnuť , nechať odplávať.....no ja ju vezmem a ešte aj stihnem dokončiť, si dokazujem, že to riskovanie za to stálo. Je mi jasné, že už dlho to takto ťahať nebudem môcť....ale dokiaľ ma neodvezú do pôrodnice, budem sa tešiť z každej zdolanej objednávky.
A aby som mala síl dosť, uvarila som si svoju obľúbenú tortu :
..jabĺčkovo-piškótovú ! Mňam ! Jabĺčka sú z trhu a ujo predavač sa zaprisahal, že sú domáce , zo starej jablone, ktorá chémiu na sebe nikdy nepocítila. No i tak som musela jabĺčka poriadne dobre uvariť, čím som zabila všetko dobré v nich...ale čo narobím ? Hádam sa mi narodením Jorika alergia nadobro stratí.... a už budem môcť jesť všetko ako za starých dobrých čias. Nateraz iba ľutujem,že sa s vami nemôžem o tú lakocinku lakotkovú podeliť:(.  
 No zaželať vám krásny deň môžem a aj vám ho želám! A aj vám k tomu cinkám , každému, ako si želá....
 
Ciny-linky-cinky-bom....
 
 
 








4 comments:

  1. náhrdelníky si nádherné :)

    ReplyDelete
  2. stihas toho stale dost, a este aj s tym carovnym cimsi nedefinovatelnym :) tesis ma :) hoci len virtualne.

    ReplyDelete
  3. Vždy každý jeden blog ma pohladí na duši ;) vypnem,zastavím sa a deň je hneď krajší..

    ReplyDelete
  4. A ja som na ne pyšná, lebo sú všetky moje :) a mám ich strašne rada.. Ďakujem Vieročka :)

    ReplyDelete